Hanneke

Hanneke

‘Coachbusje’ is geboren in de zomer van 2013, op het punt dat ik 5 jaar als coach en counseler werkte vanuit mijn praktijk ‘Luisterrijk’ en behoefte had aan een nieuwe impuls:
Coaching toegankelijker, lichter en transparanter maken, buiten de 4 muren, efficiënt en met aandacht voor innerlijke vrijheid, de kracht van eenvoud, eigen(wijs)heid en plezier.


Tijdens mijn vele reizen alleen, door Azië en Zuid Amerika, met slechts een ticket en een rugzak, leefde ik in de ‘flow’ van de dag, de cultuur en wat en wie er op mijn pad kwam. Dit vrije gevoel gecombineerd met relativeringsvermogen was voor mij van grote waarde en gun ik ieder ander.
Vanaf mijn 20e bewandelde ik bewust het pad van persoonlijke ontwikkeling en dat is nooit meer gestopt. Ik heb ook zelf de nodige uitdagingen op mijn pad gehad. Diepe dalen en worstelingen heb ik ook gekend. Lange tijd loste ik alles cognitief op, door te analyseren en te willen begrijpen met een open, zelf-reflectieve houding. Totdat ik besefte dat ik helemaal niet zo vrij was als ik dacht! Er was nog werk te verrichten op emotioneel vlak. Een interessante weg door lichaam en gevoel volgde en na deze processen lukte het om mijn leringen en ervaringen te integreren en werkelijk los te laten wat mij niet diende. Vanuit vele hoeken kan ik nu kijken naar wat er speelt en waar er winst te behalen is.

Met Coachbusje draag ik bij aan jouw innerlijke reis avontuur dankzij een variëteit in benaderingen, de ‘oldtimer’ gezelligheid, buiten zijn, patroondoorbrekingen en nieuwe inzichten en ervaringen. Een Buitenkans dus!

Ik werk nu intuïtief, ontwikkeld uit diverse methodieken, vaardigheden en ervaringen:
NLP (als NLP Master Coach), Emotioneel Meesterschap, Imaginatiekunde, Timeline therapie, Hypnose, Yoga, Meditatie, Wandelcoaching, Creatieve therapie, De Helende Reis én elementen uit Acrobatiek en Argentijnse tango.

Ik zal naar je luisteren en ik zal je uitdagen om geestelijk en lichamelijk in beweging te komen.
We praten én zullen stil zijn. We werken aan bewustwording en tevens ga je op onbewust niveau inzichten en ervaringen opdoen.
Met mijn transparante en open instelling nodig ik je uit om je thuis te voelen en vrij te zijn zoals jij bent.
Je bent welkom om mee te gaan in de bus, op ontdekkingsreis,
voor een kleurrijke coachbeleving!

Ik ontmoet je in je puurheid, als je eigen wijze zelf
~ Hanneke Haas

No comments.